0314 - 765018 info@putman-security.nl

Hondenbeveiliging

Omdat criminaliteit en agressie steeds vaker voorkomen, kunnen wij bij beveiligingsactiviteiten gebruik maken van goedgetrainde honden. Hondenbeveiliging is een samenspel tussen geleider en hond. Onze hondengeleiders zijn goed opgeleid. Zij trainen hun honden wekelijks, zodat ze als team optimaal blijven functioneren. De geleider is verantwoordelijk voor het gedrag van de hond. Daarom werken wij alleen met de beste honden en geleiders.

Hondenbeveiliging kan ingezet worden bij verschillende bewakingsactiviteiten. Wilt u uw terrein of gebouw laten bewaken? Of wilt u extra beveiliging op uw evenement? Dat kan met hondenbeveiliging. Hondenbeveiliging wordt voornamelijk ingezet om incidenten zoals agressie en verstoring te voorkomen. Door gebruik te maken van honden, hoeven we minder beveiligers in te zetten.

Vraag onze geleiders gerust naar hun grijzepas en de pas van de hond. Wij hebben hier geen bezwaar tegen. Het is belangrijk dat u zeker weet dat u met de juiste mensen in zee gaat.

Hondenbeveiliging kan voor u een meerwaarde zijn. Wilt u incidenten zoals ordeverstoring en agressie voorkomen? Kies dan voor de hondenbeveiliging van Putman Security. U kunt hondenbeveiliging ook combineren met andere soorten beveiliging. Ook op evenementen kan hondenbeveiliging een grote rol spelen. Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.